Leiderschapsteam TeenStreet Duitsland

TeenStreet Eurpa wordt geleid door een toegewijd team van mensen uit zes verschillende landen.
Maak hier kennis met ze:
 
TeenStreet Director
Ger van Veen (Fr)
Tijdens TeenStreet geef ik leiding aan het leiderschapsteam door erop te blijven letten dat we vast blijven houden wat we graag willen bereiken, met alle leuke en minder leuke dingen die daarbij horen! Het is een voorrecht om een onderdeel te zijn van deze geweldige discipelschapsbeweging die we TeenStreet noemen!
De andere helft van mijn werktijd gebruik ik om deel uit te maken van OM Frankrijk, waar ik verantwoordelijk ben voor de PR en communicatie. Ik ben erg gepassioneerd over praktisch discipelschap van jongeren en dan kan ik bij mijn eigen gezin starten met vijf kinderen. Naast dit alles hou ik van hardlopen, surfen en afspreken met vrienden en familie.
 
Programme Directors
Dominique & Gideon van Verkhoven (UK & NL)
Dominique werkt voor OM en Gideon geeft leiding over een lokaal jongerencentrum voor kinderen en jongeren tussen de 4  - 23 jaar oud, maar samen zijn ze ook druk met het genieten en opvoeden van hun zoontje Jesaja.
Samen leiden Gideon and Dominique verschillende teams tijdens TeenStreet die verantwoordelijk zijn voor het prgromma. Hier vallen ook de ochtend en avond samenkomsten in de Mainhall onder, de Outreaches, Sports, Seminars & Workshops, RAG (Raise and Give), Art en de Interaction Zone.
 
Communications Director
Magdalena Carlen (SE)
Magdalena Carlén komt uit Zweden (volgens haar: The place to be). Voor Teenstreet is zij verantwoordelijk voor alles wat met informatie en communicatie te maken heeft. Naast TeenStreet is ze een boekenwurm, schrijft ze en spreekt ze graag. Maar meer nog houdt ze van mensen, sporten en het buiten zijn. Heeft ooit toegezegd om vanuit Zweden naar TeenStreet te fietsen!
 
Logistics Director
Rene Zänsler (DE)
René Zänsler is een Duitser en getrouwd met Karla uit El Salvador en samen hebben ze twee kinderen.
René geeft leiding aan het Short Term team binnen OM Duitlsland en is ook betrokken bij het (nieuwe) Riverboat project.
Voor TeenStreet  is hij de logistieke coördinator. Hij zorgt ervoor dat iedereen een plek heeft om te slapen, te douchen en naar de WC kunnen gaan. Maar naast die belangrijke praktische dingen gebeurt er voor en op TeenStreet nog veel meer waar hij druk mee is.
 
 
People Team Directors
Carolin & Stefan Eisenring (CH)

Carolin en Stefan Eisenring komen uit Zwitzerland, maar leven met hun vier kinderen in Bosnië-Herzegovina. Daar zijn ze veldleider voor OM en helpen daar om de 'Balkan-TeenStreet' te ontwikkelen.

Voor TeenStreet in Duitsland zijn ze de 'People Coordinators' en daarmee zijn ze verantwoordelijk voor alles wat met veiligheid en welzijn te maken heeft tijdens TeenStreet. Daarvoor hebben ze veel contact met de landencoördinatoren en zorgen ze ervoor dat alle veiligheids-, pastorale-, gebeds-, boundaries, en kinderprogramma-teams kunnen doen wat ze moeten doen.  

Hun passie is dat ze mensen kunnen bemoedigen en zo een sfeer kunnen creëren waarin mensen kunnen groeien.

Marketing Director
Steffen Zöge (DE)
 Steffen is getrouwd met Daniela en samen hebben ze één dochter die als tiener meegaat naar TeenStreet.
Hij werkt voor OM internationaal als 'Chief Operating Officer'. Voor TeenStreet is hij verantwoorlijk voor alle marketing activiteiten, budgetbeheer en de contactpersoon met de verhuurder van de locatie waar TeenStreet plaatsvindt.
Hij is de man van de gekke ideeën tijdens TeenStreet - je weet nooit waar hij mee komt!. Zijn eerste TeenStreet was in 1997.