TeenStreet

Toffe band... Internationale vrienden...
Goede diensten ... A lot of fun! Diepgang...


Let op:  Meegaan met 10 of meer mensen uit je jeugdgroep, is chocolade!
Let op:  Veel vrienden meenemen, is TeenStreet-survivalpakket  winnen!

Als tiener
Ben je 13 t/m 17 jaar? TeenStreet belooft een onvergetelijke week te worden! Maak nieuwe vrienden of investeer in je oude. Geniet van tijd met God of ontdek of Hij bestaat. Zing de longen uit je lijf of luister in stilte. Ruil je keycord met iemand van de Faeroër-eilanden of met een Zweed. Verdwijnen in de massa zul je zeker niet, omdat je in een klein groep zit. Tot TeenS!

Als volwassene
Zin om deze zomer zinvol te besteden? Dan kan TeenStreet echt wat voor jou zijn! Tijdens deze toffe tienerweek in Duitsland zijn er verschillende mogelijkheden. Ga mee als beveiliger, kok, barista, toneelspeler en geef tieners een onvergetelijke week met God en hun vrienden. Of trek een week intensief op met de tieners als (co-)coach. Dan leid je hun Bijbelstudies, ben je beschikbaar voor persoonlijke gesprekken en slaap je bij jouw groep. Wij denken dat je geen spijt zult krijgen!

Toerustingsdag
Op zaterdag 9 juni van 9.45-16.00 uur in Veenendaal is er een verplichte toerustingdag voor Nederlandse coaches en M&M'ers. Hier ontmoet je als coach jouw M&M'er (jouw coach) en word je klaargestoomd en geïnspireerd om deze zomer te dienen. Koffie vanaf 9.15 uur. Het adres staat in je e-mail.

Wie? tieners, coaches en vrijwilligers
Wanneer? 28 juli t/m 4 augustus 2018 // 27 juli t/m 3 augustus 2019
Waar? Oldenburg, Duitsland (In 2019 vindt het plaats in Offenburg, Duitsland.)
Aanmelden? Alleen nog mogelijk bij wijze van uitzondering (mail naar teenstreet.nl@om.org)

Ervaring van een tiener


Wat heb je op TeenStreet geleerd?
“Om op God te vertrouwen. Te weten en ervaren dat je geen slaaf van angst bent en dat je vrij mag zijn. Om te ontdekken dat al deze dingen waarheden zijn. Niet dat het per se zo voelt of het altijd lukt, maar als begin van een reis om deze dingen te gaan ervaren. Jezelf, God en je vrienden beter te leren kennen. En manieren om met God bezig te zijn en Hem beter te leren kennen.”
- Tiener, 14 jaar-
 

Meegaan als kerk?


Zowel TeenStreet als TeenStreet@Home zijn uitermate geschikt voor kerken. Je kunt je tieners en jeugdleiders meenemen en je als complete groepjes van ongeveer zes tieners per groep aanmelden. Ook is het mogelijk je aan te melden zonder jeugdleiders. Wil je hier meer informatie over krijgen? Of wil je graag dat wij een keer langskomen in je kerk om meer informatie te delen? Mail dit naar de coördinator van TeenStreet NL, Joëlle, via teenstreet.nl@om.org. De mogelijkheden zijn enorm!

Let op: komen jullie met meer dan 10 mensen uit een kerk? Stuur ons je adres en wij sturen jullie chocolade. Om alvast te smullen van het idee dat jullie naar TeenStreet gaan!

LATEST NEWS

Het nachtleven op TeenStreet

Op een avond, na Throne Room, besloot ik het nachtleven op TeenStreet (TS) te onderzoeken. Gezien het feit dat ervaringen het beste zijn wanneer gedeeld, liep ik met een vriend over de locatie.

 • Dag 4 Terugblik: stam

  Terwijl ze het thema dat deze week eerder al geïntroduceerd was voortzette, begon Debs haar boodschap op woensdag in de Main Hall met het uitleggen van de filosofie van daklozen.

 • Overvloedige kansen voor Outreach in Offenburg

  Het motto van Outreach (het geloof uitstrekken buiten Christelijke kringen) is: “Laat je woorden en handelen duidelijk maken dat wij volgers van Jezus Christus zijn.” Outreac

 • OMNIvision: het podium voor God opzetten

  Twee dagen voordat de tieners in Offenburg aankwamen, verzamelden 25 mensen zich rondom het hoofdpodium, schoven het opzij om alles op te zetten om het enorme podium vervolgens teru

 More news

TeenStreet 2017 Videos

What Is TeenStreet?

 • TeenStreet History

  TeenStreet took place the first time in1993 with 56 participants in Oldenburg. Today, 4.000 participants of 20 different countries meet to learn more about Jesus and to glorify God.

 • About OM

  TeenStreet is a ministry of Operation Mobilisation, an interdenominational mission organisation working in over 110 countries, motivating and equipping people to share God’s love all over the world.