TeenStreet

Er zijn grote plannen om TeenStreet 2020 alsnog te laten plaatsvinden, maar op een geheel andere wijze - spannender dan ooit tevoren.

Meer informatie  ❯


 
Kom naar TeenStreet@Home


 

 

Check de foto's en volg ons:

 Instagram  Facebook

3500 tieners en leiders uit heel Europa komen samen voor een week vol
aanbidding, bijbelstudies, vriendschap, sport, fun en meer!

Latest News

Het nachtleven op TeenStreet

Op een avond, na Throne Room, besloot ik het nachtleven op TeenStreet (TS) te onderzoeken. Gezien het feit dat ervaringen het beste zijn wanneer gedeeld, liep ik met een vriend over de locatie.

 • Dag 4 Terugblik: stam

  Terwijl ze het thema dat deze week eerder al geïntroduceerd was voortzette, begon Debs haar boodschap op woensdag in de Main Hall met het uitleggen van de filosofie van daklozen.

 • Overvloedige kansen voor Outreach in Offenburg

  Het motto van Outreach (het geloof uitstrekken buiten Christelijke kringen) is: “Laat je woorden en handelen duidelijk maken dat wij volgers van Jezus Christus zijn.” Outreac

 • OMNIvision: het podium voor God opzetten

  Twee dagen voordat de tieners in Offenburg aankwamen, verzamelden 25 mensen zich rondom het hoofdpodium, schoven het opzij om alles op te zetten om het enorme podium vervolgens teru

 More news

TeenStreet 2019 Main Hall Sessions

What Is TeenStreet?

 • Hoe TeenStreet begon

  TeenStreet is in 1993 met 56 deelnemers gestart in Oldenburg. Nu komen er jaarlijks 4000 deelnemers uit 20 verschillende landen bij elkaar om Jezus beter te leren kennen en God groot te maken!

 • Over OM

  TeenStreet is een ministry van Operatie Mobilisatie, een zendingsorganisatie die werkzaam is in meer dan 110 landen en mensen toerust en motiveert om Gods liefde wereldwijd te delen.