TeenStreet

TeenStreet 2020 wordt spannender dan ooit! Dit jaar zal het begin zijn van een nieuwe community, TeenStreet Life! TeenStreet Life is een online platform waar een online programma wordt aangeboden, maar ook waar tieners met elkaar in contact kunnen komen. TeenStreet Life geeft mogelijkheden om in je relatie met Jezus te groeien en geeft verbinding met nog veel meer Jezus-volgelingen van over de hele wereld en vanuit je eigen land.

En dit jaar kun jíj TeenStreet Life beleven! Dit jaar is TeenStreet niet in Oldenburg, maar op verschillende locaties in Nederland én online. Doe je mee?!

 

Het thema van dit jaar van TeenStreet is ‘Curious’.
En om heel eerlijk te zijn wij echt nieuwsgierig!

Curious in wat God deze zomer gaat doen…
Curious naar hoe jij groeit in je relatie met Hem….
Curious naar het TeenStreet programma….

 

 

Check de foto's en volg ons:

 Instagram  Facebook

 

 

Support TeenStreet

TeenStreet is een beweging van jongeren over de gehele wereld die Jezus kennen en hem bekend maken. Met jouw steun kunnen we deze nieuwe generatie van gelovigen toerusten.
Support TeenStreet

  Latest News

  Het nachtleven op TeenStreet

  Op een avond, na Throne Room, besloot ik het nachtleven op TeenStreet (TS) te onderzoeken. Gezien het feit dat ervaringen het beste zijn wanneer gedeeld, liep ik met een vriend over de locatie.

  • Dag 4 Terugblik: stam

   Terwijl ze het thema dat deze week eerder al geïntroduceerd was voortzette, begon Debs haar boodschap op woensdag in de Main Hall met het uitleggen van de filosofie van daklozen.

  • Overvloedige kansen voor Outreach in Offenburg

   Het motto van Outreach (het geloof uitstrekken buiten Christelijke kringen) is: “Laat je woorden en handelen duidelijk maken dat wij volgers van Jezus Christus zijn.” Outreac

  • OMNIvision: het podium voor God opzetten

   Twee dagen voordat de tieners in Offenburg aankwamen, verzamelden 25 mensen zich rondom het hoofdpodium, schoven het opzij om alles op te zetten om het enorme podium vervolgens teru

   More Stories