TeenStreet

TeenStreet is een jaarlijkse, christelijke conferentie voor tieners. Eén week lang vol God, vrienden en plezier! Met bijna 2000 tieners uit 20 verschillende landen. Verdwijnen in de grote massa is niet mogelijk door jouw kleine coachgroep. Ga jij mee?

"Wat ik tof vind aan Teenstreet? Wat is er niet tof te vinden aan Teenstreet?! Teenstreet is en van de beste weken die je maar kunt wensen! Je maakt zo veel nieuwe vrienden van uit heel veel landen! En dat is echt super gaaf! Ook leer je meer over God en om hem te eren en het is ook zo mooi om te zien hoe mensen ook echt worden geraakt tijdens de dienst! En ik kan hier echt serieus nog uren over praten. Maar waar het bij mij op neer komt zijn de vrienden die je er maakt, dat je meer leert over het geloof, gafe workshops die je daar doet en natuurlijk niet te vergeten al het enthousiasme op Teenstreet!" - Tiener over TeenStreet 2018

Wie? tieners, coaches (20+) en vrijwilligers (18+)
Wanneer? 27 juli t/m 3 augustus 2019
Waar? Offenburg, Duitsland
Aanmelden? van 1 januari tot en met 1 mei

Kan jij niet wachten? Of heb je zin in een voorproefje? Kom van 22 t/m 24 maart naar TeenStreet@Home. Een toffe christelijke conferentie in een TeenStreet-jasje. Are you Ready for the King? Klik hier voor meer info.

Chocolade:  Kom je met minimaal 10 uit jouw kerk naar TeenStreet? Stuur ons je adres, wij sturen chocolade. Om alvast te smullen van het idee dat jullie naar TeenStreet gaan.
Survivalpakket:  Neem jij de meeste vrienden mee naar TeenStreet? Win een TeenStreet-survivalpakket voor je hele coach-groep.

LATEST NEWS

Het nachtleven op TeenStreet

Op een avond, na Throne Room, besloot ik het nachtleven op TeenStreet (TS) te onderzoeken. Gezien het feit dat ervaringen het beste zijn wanneer gedeeld, liep ik met een vriend over de locatie.

 • Dag 4 Terugblik: stam

  Terwijl ze het thema dat deze week eerder al geïntroduceerd was voortzette, begon Debs haar boodschap op woensdag in de Main Hall met het uitleggen van de filosofie van daklozen.

 • Overvloedige kansen voor Outreach in Offenburg

  Het motto van Outreach (het geloof uitstrekken buiten Christelijke kringen) is: “Laat je woorden en handelen duidelijk maken dat wij volgers van Jezus Christus zijn.” Outreac

 • OMNIvision: het podium voor God opzetten

  Twee dagen voordat de tieners in Offenburg aankwamen, verzamelden 25 mensen zich rondom het hoofdpodium, schoven het opzij om alles op te zetten om het enorme podium vervolgens teru

 More news

TeenStreet 2018 Teaching sessions

What Is TeenStreet?

 • TeenStreet History

  TeenStreet took place the first time in1993 with 56 participants in Oldenburg. Today, 4.000 participants of 20 different countries meet to learn more about Jesus and to glorify God.

 • About OM

  TeenStreet is a ministry of Operation Mobilisation, an interdenominational mission organisation working in over 110 countries, motivating and equipping people to share God’s love all over the world.