TeenStreet 2020 Update

Update: 20-04-2020
 

Hallo TeenStreet vrienden,

In het kader van de corona maatregelen, willen we jullie graag informeren over de plannen voor TeenStreet2020. We hopen allereerst dat het goed gaat met jou en je familie in deze uitzonderlijk tijd. Hoewel het heftig is de vele negatieve gevolgen van de corona-crisis te zien, zijn we ook enthousiast over wat God doet in en door deze situatie. We zijn er sterk van overtuigd dat God iets nieuws in petto heeft voor ons als TeenStreet. Daar zijn we enthousiast over en we merken dat het tijd is om daarmee aan de slag te gaan.

TeenStreet vindt jaarlijks plaats in Duitsland. Vanwege de maatregelen die de Duitse regering op woensdag (15 april 2020) heeft afgekondigd, moeten we ervan uitgaan dat TeenStreet 2020 (01-08 augustus) niet kan plaatsvinden zoals gepland. Hoewel de regering geen exacte aantallen heeft genoemd, zijn grote evenementen in Duitsland tot 31 augustus niet toegestaan. We gaan ervan uit dat TeenStreet, met ongeveer 3500 deelnemers, onder die grote evenementen valt.

Desondanks zijn er grote plannen om TeenStreet 2020 alsnog te laten plaatsvinden, maar op een geheel andere wijze - spannender dan ooit tevoren. Samen met een brede internationale community, wordt er gewerkt aan een online initiatief waardoor TeenStreet 2020 jou nog steeds in contact brengt met andere volgelingen van Jezus uit de hele wereld en uit je eigen omgeving. En dat niet alleen deze zomer, maar het hele jaar door! We werken nog aan de details en kunnen nog niet te veel onthullen, maar we kunnen wél beloven dat je deze zomer - zoals elk jaar - geïnspireerd en aangemoedigd zult worden om elke dag met Jezus te leven. We kijken er naar uit om je te "zien" op TeenStreet 2020.

Dit alles heeft financiële consequenties voor TeenStreet. Voorop staat dat we willen doorgaan met het bereiken van jongeren met het evangelie van Jezus en hun blijven inspireren om deze boodschap door te geven. Hiervoor hebben we jou hulp nodig! Onze vraag aan jou: wil jij financieel bijdragen om TeenStreet mogelijk te maken?

Ja, ik wil bijdragen!


Voor vragen of meer informatie kan je contact opnemen met TeenStreet Nederland. We hopen dat je nieuwsgierig bent naar wat God in petto heeft voor de zomer van 2020 en dat je ervoor open staat om nieuwe dingen te proberen! Blijf gezond en op afstand van elkaar, maar wel dicht bij Jezus!

Hartelijke groet namens het leiderschap van TeenStreet Europa en TeenStreet Nederland,
Marijke Boersma en Gerco van de Kraats