TeenStreet@Home

Ieder jaar organiseert Operatie Mobilisatie een Nederlandse tienerconferentie. Deze conferentie duurt een weekend en is de ideale gelegenheid om het gat tussen de jaarlijkse TeenStreet-week te overbruggen. Maar ook als je nog nooit op TeenStreet bent geweest, ben je van harte welkom! De conferentie bestaat uit toffe praatjes, leuke workshops, heerlijke vrije tijd en fijne aanbidding. Het is een combinatie van plezier en diepgang.

TeenStreet@Home 2021 zal plaatsvinden in Someren (De Hoof) van 19 t/m 21 maart. Op vrijdag 19 maart ben je om 19:00 uur welkom, zodat we om 20:30 uur kunnen starten met het programma.

Vervoer: Bij voldoende aanmeldingen vanuit het noorden van het land regelen wij busvervoer vanuit Zwolle. Als je hierin geïnteresseerd bent kan je dit aangeven op het aanmeldingsformulier.

Aanmelden kan vanaf 1 oktober 2020!

 

 

Terugblik Teenstreet@Home 2020

Jezus365, elke dag leven met Jezus! Dit is het thema waar we met de online versie van TeenStreet@Home indoken. Online middels livestreams, instragram en whatsapp. Dit was een nieuwe ervaring, maar machtig gebruikt door God! De livestreams werden afgesloten met prikkelende vragen waardoor tieners werden uitgedaagd Jezus 365, in praktijk te brengen juist in deze tijd. Bekijk de livestreams hier en maak er gebruik van bijvoorbeeld voor een online jeugdavond.
Zo werd TeenStreet@Home echt @Home!

 

Reacties van tieners na TeenStreet@Home 2020:

"Ik vond het mooi hoe eerlijk mensen durfden te zijn met hun vragen, dit raakte me, zo kan je merken dat er mensen zijn die precies hetzelfde voelen als ik. Ik merkte dat ik zeker niet de enige ben met struggels en twijfels."

"Ik vond het leuk dat er altijd wel iemand online was om gewoon gezellig mee te praten of een serieus gesprek mee te voeren"
 

 

Ben jij 13 t/m 17 jaar?

Dan ben jij heel welkom om mee te gaan als deelnemer. Je wordt ingedeeld in kleinere groepjes met andere tieners van hetzelfde geslacht. Hierdoor is dit weekend ook ideaal om met je vrienden of vriendinnen te doen. Goed om te weten: brugklassers zijn sowieso welkom, ook als ze nog 11 of 12 jaar oud zijn.

Ben jij 18 jaar of ouder?

Je kunt je dan opgeven als coach, vrijwilliger in het serviceteam (keuken- of schoonmaakteam) of M&M’er. Als coach begeleid je een groepje van gemiddeld 6 tieners. Je leidt de Bijbelstudies in je kleine groepje en trekt dit weekend met hen op om hen een stuk persoonlijke begeleiding te geven. Een M&M’er is een coach van de coach. Je kunt je alleen als M&M'er opgeven als je dit was tijdens TeenStreet 2019. Twijfel je welke rol het beste bij jou past? Neem dan contact op met ons via teenstreet.nl@om.org. Alvast bedankt!

Meegaan als kerk?

Het is ook mogelijk om aan TeenStreet@Home deel te nemen als tieners en jeugdleiders uit een kerk. Daar is deze conferentie zelfs heel geschikt voor. Je kunt namelijk komen met je eigen tieners en jeugdleiders in groepen van ongeveer 6 tieners met hetzelfde geslacht. Als kerk kunnen jullie dan de weken na de conferentie voortbouwen op wat er tijdens TeenStreet@Home is gegroeid. In het aanmeldingsformulier geef je aan hoe je de groepsindeling graag zou zien. Aanmelden doe je wel per persoon.


Neem voor vragen contact op via teenstreet.nl@om.org.