TeenStreet@Home

Ieder jaar organiseert TeenStreet Nederland een conferentie. Deze conferentie duurt een weekend en is de ideale gelegenheid om het gat tussen de jaarlijkse TeenStreet-week te overbruggen. Maar ook als je nog nooit op TeenStreet bent geweest, ben je van harte welkom! De conferentie zal bestaan uit toffe praatjes, leuke workshops, heerlijke vrije tijd en fijne aanbidding. Het is een combinatie van plezier en diepgang. We gaan ons best doen om er een onvergetelijk programma van te maken!

TeenStreet@Home was voorheen bekend als Mini-TeenStreet. De naam zegt het al; deze conferentie is qua opbouw en inhoud geïnspireerd door de jaarlijkse TeenStreet-conferentie. TeenStreet@Home is dan ook een perfecte plek om je TeenStreet-vrienden weer te ontmoeten. Maar ook al heb je nog nooit van TeenStreet gehoord; je bent helemaal welkom en zult het programma goed kunnen volgen.

Wanneer? Van 23 t/m 25 maart 2018 (start vrijdagavond om 19:30 uur, inloop vanaf 17 uur; eind zondag om 14.00 uur)
Waar? Zevenaar, Buitengoed de Panoven
Wat kost het? €65,- per persoon
Wie? Zie hieronder

Ben jij 13 t/m 17 jaar?

Dan ben jij heel welkom om mee te gaan als deelnemer. Je wordt ingedeeld in kleinere groepjes met andere tieners van hetzelfde geslacht. Hierdoor is dit weekend ook ideaal om met je vrienden of vriendinnen te doen.

Ben jij 18 jaar of ouder?

Je kunt je dan opgeven als coach, vrijwilliger in het serviceteam (keuken- of schoonmaakteam) of M&M’er. Als coach begeleid je een groepje van gemiddeld 6 tieners. Je leidt de Bijbelstudies in je kleine groepje en trekt dit weekend met hen op om hen een stuk persoonlijke begeleiding te geven. Een M&M’er is een coach van de coach. Je kunt je alleen als M&M'er opgeven als je dit was tijdens TeenStreet 2017. Twijfel je welke rol het beste bij jou past? Neem dan contact op met ons via teenstreet.nl@om.org. Alvast bedankt!

Meegaan als kerk?

Het is ook mogelijk om aan TeenStreet@Home deel te nemen als tieners en jeugdleiders uit een kerk. Daar is deze conferentie zelfs heel geschikt voor. Je kunt namelijk komen met je eigen tieners en jeugdleiders in groepen van ongeveer 6 tieners met hetzelfde geslacht. Als kerk kunnen jullie dan de weken na de conferentie voortbouwen op wat er tijdens TeenStreet@Home is gegroeid. In het aanmeldingsformulier geef je aan hoe je de groepsindeling graag zou zien. Aanmelden doe je wel per persoon.

Aanmelden?

Aanmelden kan dan via deze link.

Neem voor vragen contact op via teenstreet.nl@om.org.