TeenStreet@Home

Van 23 t/m 25 maart (vanaf vrijdag avond om 19:30 uur) organiseert Operatie Mobilisatie een christelijke conferentie voor tieners. Vind jij augustus te lang wachten of ben je juist nog nooit op TeenStreet geweest? Elke tiener is welkom! De conferentie zal bestaan uit toffe praatjes, leuke workshops, heerlijke vrije tijd en fijne aanbidding. Het is een combinatie van plezier en diepgang. We gaan ons best doen om er een onvergetelijk programma van te maken! Natuurlijk zoeken we hiervoor ook coaches en andere vrijwilligers. Meer informatie

DIRECT AANMELDEN VOOR TEENSTREET@HOME

TeenStreet


Toffe band... Internationale vrienden...
Goede diensten ... A lot of fun! Diepgang...

TeenStreet is een jaarlijkse, christelijke conferentie voor tieners van 13 tot en met 17 jaar die wordt georganiseerd door Operatie Mobilisatie. Elk jaar komen zo'n 2500 tieners uit 25 verschillende landen samen in Duitsland om de week van hun leven te hebben! In die week ga je meer leren over God, geloven, de Bijbel. In de middagen heb je steeds veel vrije tijd om workshop te volgen, te sporten, op outreach te gaan of gewoon even bij te komen met je vrienden. Je zult niet verdwijnen in de grote massa, omdat iedereen onder verdeeld is in kleine groepjes met een coach. Hierdoor is TeenStreet ook ideaal voor jeugdgroepen en hun leiders. Maar ook zonder je tieners of jeugdleiders ben je super welkom!

Meld je direct aan voor TeenStreet!

Wie? tieners, coaches en vrijwilligers
Wanneer? 28 juli t/m 4 augustus 2018
Waar? Oldenburg, Duitsland
Aanmelden? van 1 januari tot en met 1 mei

Ervaring van een tiener


Wat heb je op TeenStreet geleerd?
“Om op God te vertrouwen. Te weten en ervaren dat je geen slaaf van angst bent en dat je vrij mag zijn. Om te ontdekken dat al deze dingen waarheden zijn. Niet dat het per se zo voelt of het altijd lukt, maar als begin van een reis om deze dingen te gaan ervaren. Jezelf, God en je vrienden beter te leren kennen. En manieren om met God bezig te zijn en Hem beter te leren kennen.”
-Joëlle, 14 jaar-
 

Meegaan als kerk?


Zowel TeenStreet als TeenStreet@Home zijn uitermate geschikt voor kerken. Je kunt je tieners en jeugdleiders meenemen en je als complete groepjes van ongeveer zes tieners per groep aanmelden. Ook is het mogelijk je aan te melden zonder jeugdleiders. Wil je hier meer informatie over krijgen? Of wil je graag dat wij een keer langskomen in je kerk om meer informatie te delen? Mail dit naar de coördinator van TeenStreet NL, Joëlle, via teenstreet.nl@om.org. De mogelijkheden zijn enorm!

LATEST NEWS

Het nachtleven op TeenStreet

Op een avond, na Throne Room, besloot ik het nachtleven op TeenStreet (TS) te onderzoeken. Gezien het feit dat ervaringen het beste zijn wanneer gedeeld, liep ik met een vriend over de locatie.

 • Dag 4 Terugblik: stam

  Terwijl ze het thema dat deze week eerder al geïntroduceerd was voortzette, begon Debs haar boodschap op woensdag in de Main Hall met het uitleggen van de filosofie van daklozen.

 • Overvloedige kansen voor Outreach in Offenburg

  Het motto van Outreach (het geloof uitstrekken buiten Christelijke kringen) is: “Laat je woorden en handelen duidelijk maken dat wij volgers van Jezus Christus zijn.” Outreac

 • OMNIvision: het podium voor God opzetten

  Twee dagen voordat de tieners in Offenburg aankwamen, verzamelden 25 mensen zich rondom het hoofdpodium, schoven het opzij om alles op te zetten om het enorme podium vervolgens teru

More news

TeenStreet 2017 Videos

What Is TeenStreet?

 • TeenStreet History

  TeenStreet took place the first time in1993 with 56 participants in Oldenburg. Today, 4.000 participants of 20 different countries meet to learn more about Jesus and to glorify God.

 • About OM

  TeenStreet is a ministry of Operation Mobilisation, an interdenominational mission organisation working in over 110 countries, motivating and equipping people to share God’s love all over the world.