Veelgestelde vragen

— Hoe kan ik mij registreren voor TeenStreet? —

Vanaf 10 januari tot en met 1 juli kan je je HIER aanmelden voor TeenStreet. 
 

— Wanneer moet ik in Oldenburg zijn? —

Tieners worden op zaterdag 1 augustus op TeenStreet verwacht. Je moet uiterlijk om 16.30 uur ingecheckt zijn. Je bent welkom vanaf 9.00 uur.

De Serviceteam-leden, coaches en M&M'ers krijgen op de vrijdag voor TeenStreet begint, dus op vrijdag 31 juli een training over hun werkzaamheden. Het zou dus super zijn als je er die vrijdag al kunt zijn. Deze trainingsdag begint rond 9.00.

We raden families aan om minimaal één dag van tevoren te komen, dus uiterlijk op vrijdag 31 juli. Dit zal jullie helpen om goed te acclimatiseren op TeenStreet. Let wel op: het kinderprogramma start dan nog niet.
 

— Hoe kan ik helpen bij het opbouwen? —

Deelnemers aan de Setup (opbouw) moeten maandag 27 juli om 9:00 aanwezig zijn. Het is mogelijk om zondag nacht op de locatie te slapen, echter is nog niks georganiseerd tot het ontbijt van maandag ochtend. Helpen bij opbouw is mogelijk vanaf 18+. Je kan ook helpen bij de opbouw zonder dat je zelf naar TeenStreet gaat. Als je dit wil kan je jezelf aanmelden voor de Setup via dit aanmeldformulier, selecteer de rol `opbouw vrijwilliger`. Hieraan zijn geen kosten verbonden.
 

— Wanneer is TeenStreet afgelopen? —

Op zaterdag 8 augustus is TeenStreet afgelopen. Tieners moeten om 11.00 uur vertrokken zijn. Alle coaches, Service Teamers en stafleden worden verzocht om indien mogelijk pas na het avondeten te vertrekken. Als dat niet mogelijk is, dan is 11.00 uur ook prima.
 

— Wat is de RAG race? —

RAG staat voor Raise And Give. De RAG race is een sponsorloop die tijdens TeenStreet wordt gehouden. Iedere tieners en vrijwilliger kan deelnemen aan de race. Thuis verzamel je je sponsors via het sponsorformulier (meer informatie hierover krijg je tijdens of na je aanmelding). Dit formulier neem je mee naar TeenStreet. Daar ga je met duizenden anderen rondjes rennen om geld in te zamelen voor het goede doel. Na de race zorg jij ervoor dat het geld bij TeenStreet binnenkomt. Elk jaar wordt er een goed doel gekozen dat het geld goed kan gebruiken. De RAG race is eigenlijk dus een soort gigantisch collecte die je niet wilt missen!
 
 

— Waar ga ik slapen? —

Tieners, coaches en vrijwilligers slapen in hallen of grote tenten. Coaches slapen bij hun tieners. Voor mensen van het service team (18+'ers/vrijwilligers), M&M'ers en stafleden is er ook gelegenheid om zelf een tent/vouwwagen/caravan mee te nemen. Dit kan je dan opzetten op het terrein van TeenStreet. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Voor iedereen geldt: denk dus aan je eigen luchtbed, slaapzak en kussen.

 

— Wat moet ik meenemen naar TeenStreet? —

Aan te raden voor iedereen:

 • Slaapzak
 • Luchtbed/matje
 • Kussen
 • Pyama
 • Kleren voor warm en koud weer
 • Zaklamp 
 • Toiletspullen
 • Sportkleren voor de RAG race
 • Boodschappentas (voor je douchespullen)
 • Telefoon/wekker
 • Bijbel, pen en papier
 • Een geldig paspoort of identiteitskaart
 • Papieren van de zorgverzekering en evt. reisverzekering
 • Contant geld voor een plaspauze tijdens de busrit

Optioneel:

 • Contact geld/pinpas (Op TeenStreet zijn fruits, snacks en boeken te koop. Denk aan €30-€50,-. Pinnen kan in de buurt kan ook.)
 • Flesje water (Je krijgt ook een TeenStreet-mok, maar die is vrij klein.)
 • Regenjas/paraplu
 • Muziekinstrument (Tijdens TeenStreet kan je in het TeenStreetorkest spelen.)
 • Sportkleren of zwemkleren (Je kunt sporten en dansen in de middagen en eventueel een keer naar een zwembad in de stad.)
 • Medicijnen
   

— Wat kost TeenStreet?  —

Tieners (13 t/m 17 jaar):   € 275,- / aanmelden voor 1 mei €245,- ( dus: €30,- korting) *
Volwassenen (18+):          € 200,- / aanmelden voor 1 mei €170,- (dus: €30,- korting) **
Kinderen (0 t/m 5 jaar):     € 25,- ***
Kinderen (6 t/m 12 jaar):   € 75,- ***

*    Gaan twee of meer tieners uit één gezin mee? De tweede, derde, vierde etc. tiener krijgt dan €20,- korting op de toegangsprijs.
**   Iedere volwassene die voor donderdag 30 juli om 18.00 uur is ingecheckt, krijgt een UNIEKE gift card te besteden op de TeenStreet Boulevard!
***  Kinderen kunnen alleen mee als hun ouders op TeenStreet helpen.

— Hoeveel geld heb ik nodig tijdens deze week? —

Het verblijf, drie maaltijden per dag en al de programmaonderdelen/activiteiten zijn bij TeenStreet in de prijs inbegrepen.

Je moet alleen wel betalen voor de activiteiten die je buiten het TeenStreet terrein wilt doen (zoals shoppen, zwemmen, de film, etc.). Een paar Workshops en Outreach activiteiten vragen om een kleine bijdrage voor de materialen die je gaat gebruiken. 

Naast de activiteiten buiten het terrein zijn er op het  terrein genoeg plekken waar je snacks, drinken en souveniers kunt kopen tijdens TeenStreet (cocktail lounge, bookschop, fun food, fruit stand, kiosk, coffee bar, etc.). Dit is niet in de standaardprijs inbegrepen. De prijzen zijn meestal laag (denk aan €1,00 voor een fruitspies en €1,50 voor een patatje).

Verder is er tijdens TeenStreet altijd een groot collectedoel. Dat project noemen we het RAG-sponsorproject. RAG staat voor Raise And Give. Je kunt dit project sponsoren door mee te doen aan de sponsorloop en kunt uiteraard zelf ook geld geven aan het project.

Als je zakgeld mee wilt nemen, denk dan aan €30-€50,-. Check wel even met je bank of je pinpas in Duitsland werkt. Normaal is dat geen probleem, als er een Maestro-icoontje op je pinpas staat.

— Betalen op TeenStreet —

Betalen op TeenStreet gaat via een Cashless Payment System. Dit betekent dat je niet kunt betalen met contant geld! Op TeenStreet krijg jij een mooie keycoard met daaraan jouw badge met een foto. Op deze badge kun je geld zetten bij de TeenStreet bank. Dit kun je doen door je meegenomen cashgeld op je pas te laten zetten of gewoon de badge op te laden met jouw pinpas. Met een opgeladen badge kun jij betalen op TeenStreet. Zo zijn er lekkere snacks of fruitspiesjes. Ook kun je langs de cocktailbar of de kiosk. Je kunt alleen met jouw eigen badge betalen, want daar staat tenslotte jouw foto op. Bij elke keer dat je iets afrekent, zie je hoeveel saldo er nog op je pas staat. Ben jij je pas kwijt? Geen probleem: je gegevens staan online en worden op je nieuwe pas automatisch overgezet.  

Als jij aan het eind van TeenStreet meer dan €5 op je badge hebt staan, kun je dit contant terug krijgen bij de TeenStreet Bank. Als jij aan het eind van TeenStreet minder dan €5 op je badge hebt staan kun je het volgende doen:
• Het geld besteden bij Kiosk, Funfood of Cocktail.
• Het geld doneren aan RAG.
• Het geld laten staan en gaat naar TeenStreet.
• Je badge opladen tot boven de €5 bij de TeenStreet Bank en vervolgens het geld terugvragen bij diezelfde Bank.

Geadviseerde hoeveelheid zakgeld: ca 30 euro als je ook nog een boek wilt kopen. Er is namelijk een leuke christelijke boekhandel op het terrein.

— Zijn er lactose- en glutenvrije maaltijden beschikbaar? —

Tijdens de TeenStreet-week zijn deze te krijgen. Kom je eerder naar TeenStreet, omdat je helpt tijdens de set up week? Dan zijn de maaltijden helaas niet beschikbaar.

— Hoe kan je je telefoon opladen tijdens TeenStreet? —

Om het opladen van mobieltjes in goede banen te leiden, werken ze op TeenStreet met oplaadpalen en powerbanks. Je moet deze powerbank dan wel van thuis meenemen, in tegenstelling tot vorige jaar zullen deze niet op TeenStreet verkrijgbaar zijn.

— Wat heeft TeenStreet voor families geregeld? —

Tijdens TeenStreet zijn families zeer welkom. Wij bieden een kinderprogramma aan voor kinderen in de leeftijd van 0 - 12 jaar oud. Het doel van het kinderprogramma is om de kinderen een geweldige ervaring mee te geven tijdens TeenStreet, terwijl de ouders daardoor een aantal uren per dag vrijgezet zijn om te werken tijdens TeenStreet.

•    ToddlerStreet is voor kinderen van 0-3 jaar
•    KidsStreet is voor kinderen van 4-9 jaar
•    InBetween is voor kinderen van 10-12 jaar

Buiten deze programma's om zijn de ouders zelf verantwoordelijk om om te kijken naar hun kind(eren).

Er zijn verschillende banen op TeenStreet die de aandacht van beide ouders vragen. Dit kan ervoor zorgen dat het in sommige gevallen belangrijk is om extra oppas te hebben, ook buiten de tijdens van de organiseerde oppas om. Dit moet door de ouders zelf geregeld worden. Je kunt dus een oppas meenemen. De oppas geeft zich op als Service Team en betaald de normale prijs voor het Service Team. Oppassers mogen in de Service Team-tent slapen, of ze mogen hun eigen tent of caravan meenemen. Als oppas mag je aanwezig blijven tijdens het kinderprogramma en uiteraard mag je ook meehelpen als medewerker tijdens het kinderprogramma.

We adviseren gezinnen met kinderen om een dag eerder aan te komen op TeenStreet. Op deze manier hebben jullie allemaal even tijd om te landen op het terrein.