— Hoe kan ik mij registreren voor TeenStreet? —

Vanaf 1 januari tot en met 1 mei kan je je HIER aanmelden voor TeenStreet. 
 

— Wanneer moet ik in Offenburg zijn? —

Tieners worden op zaterdag 27 juli op TeenStreet verwacht. Je moet uiterlijk om 17.00 uur ingecheckt zijn. Je bent welkom vanaf 9.00 uur.

Vrijwilligers (dus Service Team, staff en M&M'ers) zijn welkom vanaf maandag 22 juli vanaf 14 uur. Wil je eerder komen helpen? Dit kan je aangeven in je aanmeldingsformulier. Je betaalt hier niets extra's voor.

De Serviceteam-leden, coaches en M&M'ers krijgen op de vrijdag voor TeenStreet begint, dus op vrijdag 26 juli een training over hun werkzaamheden (onder voorbehoud). Het zou dus super zijn als je er die vrijdag al kunt zijn. Het tijdstip van de training is nog niet bekend.

We raden families aan om minimaal één dag van tevoren te komen, dus uiterlijk op vrijdag 26 juli. Dit zal jullie helpen om goed te acclimatiseren op TeenStreet. Let wel op: het kinderprogramma start dan nog niet.
 

— Wanneer is TeenStreet afgelopen? —

Op zaterdag 3 augustus is TeenStreet afgelopen. Tieners moeten om 11.00 uur vertrokken zijn. Alle coaches, Service Teamers en stafleden worden verzocht om indien mogelijk pas na het avondeten te vertrekken. Als dat niet mogelijk is, dan is 11.00 uur ook prima.
 

— Wat is de RAG race? —

RAG staat voor Raise And Give. De RAG race is een sponsorloop die tijdens TeenStreet wordt gehouden. Iedere tieners en vrijwilliger kan deelnemen aan de race. Thuis verzamel je je sponsors via het sponsorformulier (meer informatie hierover krijg je tijdens of na je aanmelding). Dit formulier neem je mee naar TeenStreet. Daar ga je met duizenden anderen rondjes rennen om geld in te zamelen voor het goede doel. Na de race zorg jij ervoor dat het geld bij TeenStreet binnenkomt. Elk jaar wordt er een goed doel gekozen dat het geld goed kan gebruiken. De RAG race is eigenlijk dus een soort gigantisch collecte die je niet wilt missen!
 
 

— Waar ga ik slapen? —

Tieners, coaches en vrijwilligers slapen in hallen of grote tenten. Coaches slapen bij hun tieners. Voor mensen van het service team (18+'ers/vrijwilligers), M&M'ers en stafleden is er ook gelegenheid om zelf een tent/vouwwagen/caravan mee te nemen. Dit kan je dan opzetten op het terrein van TeenStreet. Voor iedereen geldt: denk dus aan je eigen luchtbed, slaapzak en kussen.

 

— Wat moet ik meenemen naar TeenStreet? —

Aan te raden voor iedereen:

 • Slaapzak
 • Luchtbed/matje
 • Kussen
 • Pyama
 • Kleren voor warm en koud weer
 • Zaklamp 
 • Toiletspullen
 • Sportkleren voor de RAG race
 • Boodschappentas (voor je douchespullen)
 • Telefoon/wekker
 • Bijbel, pen en papier
 • Een geldig paspoort of identiteitskaart
 • Papieren van de zorgverzekering en evt. reisverzekering
 • Contant geld voor een plaspauze tijdens de busrit

Optioneel:

 • Contact geld/pinpas (Op TeenStreet zijn fruits, snacks en boeken te koop. Denk aan €30-€50,-. Pinnen kan in de buurt kan ook.)
 • Flesje water (Je krijgt ook een TeenStreet-mok, maar die is vrij klein.)
 • Regenjas/paraplu
 • Muziekinstrument (Tijdens TeenStreet kan je in het TeenStreetorkest spelen.)
 • Sportkleren of zwemkleren (Je kunt sporten en dansen in de middagen en eventueel een keer naar een zwembad in de stad.)
 • Medicijnen
   

— Wat kost TeenStreet?  —

Tieners (13 t/m 17 jaar):   € 260,- / aanmelden voor 1 mei €245,- ( dus: €15,- korting) *
Volwassenen (18+):          € 185,- / aanmelden voor 1 mei €170,- (dus: €15,- korting) ** = aftrekbaar van belasting
Kinderen (0 t/m 5 jaar):     € 25,- ***
Kinderen (6 t/m 12 jaar):   € 75,- ***

*    Gaan twee of meer tieners uit één gezin mee? De tweede, derde, vierde etc. tiener krijgt dan €20,- korting op de toegangsprijs.
**   Iedere volwassene die voor donderdag 25 juli om 18.00 uur is ingecheckt, krijgt een UNIEK TeenStreet T-shirt!
***  Kinderen kunnen alleen mee als hun ouders op TeenStreet helpen.

— Hoeveel geld heb ik nodig tijdens deze week? —

Het verblijf, drie maaltijden per dag en al de programmaonderdelen/activiteiten zijn bij TeenStreet in de prijs inbegrepen.

Je moet alleen wel betalen voor de activiteiten die je buiten het TeenStreet terrein wilt doen (zoals shoppen, zwemmen, de film, etc.). Een paar Workshops en Outreach activiteiten vragen om een kleine bijdrage voor de materialen die je gaat gebruiken. Daarnaast is het alleen mogelijk om je telefoon op te laden met een powerbank die bij TeenStreet koopt. Deze kost €19,-. Je kunt helaas de powerbank van afgelopen jaar niet gebruiken.

Naast de activiteiten buiten het terrein zijn er op het  terrein genoeg plekken waar je snacks, drinken en souveniers kunt kopen tijdens TeenStreet (cocktail lounge, bookschop, fun food, fruit stand, kiosk, coffee bar, etc.). Dit is niet in de standaardprijs inbegrepen. De prijzen zijn meestal laag (denk aan €1,50 voor een fruitspies en €1,50 voor een patatje).

Verder is er tijdens TeenStreet altijd een groot collectedoel. Dat project noemen we het RAG-sponsorproject. RAG staat voor Raise And Give. Je kunt dit project sponsoren door mee te doen aan de sponsorloop en kunt uiteraard zelf ook geld geven aan het project.

Als je zakgeld mee wilt nemen, denk dan aan €30-€50,-. Dit is het aan te raden bedrag voor mensen die een powerbank willen kopen (€19,-). Pinnen de buurt is ook een optie. Check wel even met je bank of je pinpas in Duitsland werkt. Normaal is dat geen probleem, als er een Maestro-icoontje op je pinpas staat.
 

— Zijn er lactose- en glutenvrije maaltijden beschikbaar? —

Tijdens de TeenStreet-week zijn deze te krijgen. Kom je eerder naar TeenStreet, omdat je helpt tijdens de set up week? Dan zijn de maaltijden helaas niet beschikbaar.

— Hoe kan je je telefoon opladen tijdens TeenStreet? —

Op TeenStreet zijn veel mensen die een stopcontact nodig hebben. Om te voorkomen dat jouw mobiel onbewaakt een paar uur in een stopcontact ligt, werkt TeenStreet met powerbanks. Als je hier gebruikt van wilt maken koop je tijdens TeenStreet een powerbank. Dit kostte afgelopen jaar €19,-. Als een powerbank leeg is, lever je de lege powerbank in. Je krijgt gelijk een volle powerbank mee. Aan het einde van de week kan je jouw tweede powerbank ophalen.

— Wat heeft TeenStreet voor families geregeld? —

Tijdens TeenStreet zijn families zeer welkom. Wij bieden een kinderprogramma aan voor kinderen in de leeftijd van 0 - 12 jaar oud. Het doel van het kinderprogramma is om de kinderen een geweldige ervaring mee te geven tijdens TeenStreet, terwijl de ouders daardoor een aantal uren per dag vrijgezet zijn om te werken tijdens TeenStreet.

•    ToddlerStreet is voor kinderen van 0-3 jaar
•    KidsStreet is voor kinderen van 4-9 jaar
•    InBetween is voor kinderen van 10-12 jaar

Buiten deze programma's om zijn de ouders zelf verantwoordelijk om om te kijken naar hun kind(eren).

Er zijn verschillende banen op TeenStreet die de aandacht van beide ouders vragen. Dit kan ervoor zorgen dat het in sommige gevallen belangrijk is om extra oppas te hebben, ook buiten de tijdens van de organiseerde oppas om. Dit moet door de ouders zelf geregeld worden. Je kunt dus een oppas meenemen. De oppas geeft zich op als Service Team en betaald de normale prijs voor het Service Team. Oppassers mogen in de Service Team-tent slapen, of ze mogen hun eigen tent of caravan meenemen. Als oppas mag je aanwezig blijven tijdens het kinderprogramma en uiteraard mag je ook meehelpen als medewerker tijdens het kinderprogramma.

We adviseren gezinnen met kinderen om een dag eerder aan te komen op TeenStreet. Op deze manier hebben jullie allemaal even tijd om te landen op het terrein.