Veelgestelde vragen

Is jouw vraag niet beantwoord, neem dan contact op met TeenStreet Nederland via teenstreet.nl@om.org


Wanneer gaat TeenStreet Life 2020 gebeuren?

TeenStreet Life begint op dinsdag 4 augustus en eindigt op zaterdag 8 augustus.
TeenStreet Life @Locatie: 13.00 uur - 21.00 uur
TeenStreet Life @Online: 17.00 uur - 21.00 uur.
Op woe t/m vrij is er vanaf 08.00 uur een online interact programma

Wat zijn de inschrijfkosten voor TeenStreet life?

TeenStreet Live @locatie (incl. toegang tot online platform)
Tieners (12-17 jaar): €100,-
Vrijwilligers, vanaf 18 jaar: €35,-
Optioneel is er een TeenStreet kit bij te bestellen: € 25,-

TeenStreet Live @online:
Per online deelnemer: € 25,-
Per jeugdgroep/kerk <10: €120
Per jeugdgroep/kerk >10: €200
Optioneel is er een TeenStreet kit bij te bestellen: € 25,-

Aanmelden?

Je kunt je via de website voor de verschillende TeenStreet Life programma’s aanmelden. De aanmelding is open vanaf donderdag 18 juni en sluit op maandag 20 juli (0.00 uur)

Wat is het programma?

Ga hiervoor naar de site van teenstreet.life. Het exacte programma van TeenStreet@Locatie wordt binnenkort bekend gemaakt.

Hoe houden jullie rekening met de corona maatregelen?

Als organisatie hebben wij alle maatregelen en richtlijnen vastgelegd in het ‘Coronaveiligheidsprotocol’ om de veiligheid van alle deelnemers met betrekking tot de coronamaatregelen te kunnen waarborgen. Het protocol beschrijft gedetailleerder de verschillende afspraken, die gelden vanaf 1 juli 2020 en expliciet voor zomerkampen in Nederland, georganiseerd door Nederlandse organisaties. Het protocol is gebaseerd op het ‘wijgaanopzomerkamp’ protocol, welke is samengesteld door organisatie aangesloten bij het Steunpunt KinderVakanties. YMCA Nederland, Scouting Nederland, JongNL Limburg, CCI-NL, Jantje Beton, NUSO, NJR, HISWA-RECRON in samenwerking met Nederlands Jeugdinstituut (NJI) en Nederlandse Vereniging voor Kindergeneeskunde.

Wat is de TeenStreet-Kit en hoe kan ik deze bestellen?

Iedereen die naar TeenStreet is geweest heeft ze thuis: keycord, TeenStreet-cup, TeenStreet t-shirt, etc. Daarom hebben wij voor jou een TeenStreet-Kit samengesteld, welke je optioneel kan bestellen. De inhoud van de TeenStreet-Kit is:

  • Uniek TeenStreet 2020 Keycord
  • TeenStreet Life Magazine
  • TeenStreet Cup
  • Tony`s
  • Mondkapje met TeenStreet design
  • Een zomerse verrassing
Wat is het verschil tussen TeenStreet Life @Locatie en TeenStreet Life @Online?

TeenStreet Life@Locatie:
Je beleeft 5 dagen met 30-65 tieners het TeenStreet programma op een locatie bij jou in de buurt. Tijdens deze dagen wordt er een super gaaf programma georganiseerd met heel veel TeenStreet elementen, zoals de MainHall sessie, de Throne Room, shh-tijd, NET tijd met je small groep en Interact met sport- en spelactiviteiten, workshops en outreaches. En je krijgt toegang tot het TeenStreet Life platform waarmee je die 5 dagen en ook de rest van het jaar in contact staat met tieners wereldwijd uit de TeenStreet community!
Meer informatie

TeenStreet Life@Online:
Je beleeft het TeenStreet Life online, thuis op de bank, vanaf de camping of misschien wel met je jeugdgroep bij jou in de kerk. Je krijgt toegang tot het TeenStreet Life platform waarmee je in contact staat met tieners uit de wereldwijde TeenStreet community en kun je het online programma volgen. Dit zal bestaan uit verschillende online TeenStreet elementen, zoals de MainHall sessie, de Throne Room, online interactprogramma en NET tijd.
Meer informatie

Het verschil?
Bij een @locatie heb je live contact met je vrienden en met andere TeenStreet deelnemers en is er de mogelijkheid om samen te sporten, te chillen en gesprekken te voeren. En je volgt met elkaar via een groot scherm de online programma’s, zoals de MainHall en Throne Room. Bij een @online heb je alleen online contact met andere TeenStreet deelnemers.

Wat is het TeenStreet Life platform?

Via het TeenStreet Life platform heb je toegang tot het live gestreamde avondprogramma, inclusief de Grote Zaal (Main Hall) en de Troonzaal (Throne Room. Het geeft je ook toegang tot een gepersonaliseerde online small groep waarmee je kunt chatten, leren en groeien met je coach en andere tieners. Ook inbegrepen in de registratie is toegang tot alle exclusieve online seminars met inspirerende sprekers van over de hele wereld.

Wat zijn de verschillende TeenStreet elementen?

Main Hall: Een meeting in de ‘grote zaal’. Dit is normaal gesproken een dienst met inhoud en aanbidding. Een tijd speciaal voor jou, je small groep en je coach. Dit jaar zal dit gedeelte door het TeenStreet sprekersteam ingevuld worden vanuit een studio en zullen zij jou meenemen naar het thema van die dag, wat er in de Bijbel over staat beschreven en nog veel meer. Het programma wordt uitgezonden met Nederlandse ondertiteling. Op locatie wordt deze dienst op een groot scherm beleeft en daarbij gelden de desbetreffende coronamaatregelen.

Throne Room: Dit is een aanbiddingsdienst en een mogelijkheid om God te ontmoeten aan het einde van de dag door een uitgebreide tijd van aanbidding en gebed. Tijdens deze dienst maken we live verbinding met de TeenStreet band en hebben we contact met de TeenStreet sprekers. Op locatie wordt deze dienst op een groot scherm beleeft en daarbij gelden de desbetreffende coronamaatregelen.

Interact: Deze tijd is bedoeld om samen met je small groep leuke dingen te doen, zoals sport- en spelactiviteiten, verschillende workshops en outreaches. Maar kun je ook gezellig kletsen met je vrienden, een spelletje spelen en wat lekkers halen bij de TeenStreet Kiosk. Dit is allemaal op een TeenStreet Life @locatie live te beleven. Er komt een ‘mobiel team’ langs de verschillende locaties om iedere middag een ander super gaaf programma aan te bieden! Het Teenstreet Life @online programma biedt woensdag t/m vrijdagochtend een online interact programma aan met verschillende online workshops en/of seminars.

Shhh tijd: Een tijd van complete stilte. Het is de tijd om te genieten van vredige stilte en om tijd door te brengen in Gods aanwezigheid, om te luisteren naar Zijn stem.

NET tijd: Dit is de tijd die je doorbrengt in je small groep, 5-7 tieners van ongeveer dezelfde leeftijd en het zelfde geslacht, en je coach. Je praat met elkaar, bid met elkaar, bestudeert de Bijbel en je kunt vragen stellen. Dit is een tijd om elkaar beter te leren kennen en samen tijd door te brengen. Doe je mee aan het online programma, dan zul je worden ingedeeld in een online small groep en een online coach.

Hoe werkt het online platform, DiscipelMedia?

Door TeenStreet wordt DiscipelMedia, een internationaal online platform, aangeboden. Hierbij kunnen tieners interactie hebben met tieners van andere landen uit de TeenStreet community. Bijvoorbeeld tieners uit Europa, Brazilië, Zuid-Afrika, de Filippijnen en nog veel meer! Dit platform is een besloten platform. Naast dat tieners kunnen communiceren met elkaar, kan dit ook met hun coach en small group. Binnen het platform heeft elke deelnemer de mogelijkheid om met iemand te chatten nadat je die persoon hebt geaccepteerd als vriend. Daarnaast wordt er materiaal beschikbaar gesteld wat tieners helpt in hun relatie met God. Dus niet alleen tijdens de zomerweek worden ze opgebouwd en bemoedigd, maar ook daarna!
Binnen dit platform is de tiener gekoppeld aan zijn small group samen met zijn coach. Vrijwilligers kunnen ook van dit platform gebruik maken, maar zijn niet gekoppeld aan een small group.
Hoe werkt het? Er wordt een e-mail gestuurd naar het door jou opgegeven e-mail adres. Daarin staat de uitleg en instructies voor het platform. Door deze te volgen kom je op het platform.

Is jouw vraag niet beantwoord, neem dan contact op met TeenStreet Nederland via teenstreet.nl@om.org