Stories

Het nachtleven op TeenStreet

Op een avond, na Throne Room, besloot ik het nachtleven op TeenStreet (TS) te onderzoeken. Gezien het feit dat ervaringen het beste zijn wanneer gedeeld, liep ik met een vriend over de locatie.

Lees meer

Dag 4 Terugblik: stam

Terwijl ze het thema dat deze week eerder al geïntroduceerd was voortzette, begon Debs haar boodschap op woensdag in de Main Hall met het uitleggen van de filosofie van daklozen. “Het gaat allemaal om overleven, het is ieder voor zich.”

Lees meer

Overvloedige kansen voor Outreach in Offenburg

Het motto van Outreach (het geloof uitstrekken buiten Christelijke kringen) is: “Laat je woorden en handelen duidelijk maken dat wij volgers van Jezus Christus zijn.” Outreach is een manier waarop Christenen hun geloof in Jezus kunnen delen.

Lees meer

OMNIvision: het podium voor God opzetten

Twee dagen voordat de tieners in Offenburg aankwamen, verzamelden 25 mensen zich rondom het hoofdpodium, schoven het opzij om alles op te zetten om het enorme podium vervolgens terug op zijn plek te zetten voor TeenStreet (TS) 2015.

Lees meer

EEN IDEE VAN GOD

Een grote zwarte toren staat middenin de eetzaal op TeenStreet (TS), de woorden “Maison de Ville” gloeien tegen de donkere muur. Alles wijst erop dat dit een vijf sterren hotel is. Receptionisten geven de sleutels aan groepen tieners en de groepen checken in in het luxe hotel.

Lees meer

RENNEN VOOR MISSIES

“Als ik RAG zeg, zeggen jullie ‘race’!” TeenStreet (TS) Programma Coordinator Dominique van Werkhoven verteld de menigte te wachten met rennen. “RAG. Race. RAG. Race. RAG. Race!” roepen honderden deelnemers rond het kleine podium.

Lees meer

TIENERPRAAT: “JA” ZEGGEN EN ONTVANGEN VAN GOD

Wat kan mensen tegenhouden te ontvangen van God?
“Te denken dat er geen andere christenen in mijn omgeving zijn.”
“Trots en te denken dat ik door iedereen geliefd wil zijn, dus dat ik me niet gedraag zoals God me bedoeld heeft.”

Lees meer

Dag 3 Terugblik: Wortels

Vandaag ontdekten de tieners hoe het is om de identiteit te hebben die God hen gegeven heeft. Als we leven zoals God ons gemaakt heeft om te zijn, hoeven we niet net te doen alsof we anders zijn.

Lees meer

HAAL OP. GEEF. GA.

“Sinds TeenStreet (TS) startte is er altijd een onderdeel geweest waarbij geld werd opgehaald voor een ander project,” legt Claire Hoernig, digitaal en social media coördinator van OM UK, die dit jaar de RAG (raise and give, haal op en geef respectievelijk) race organiseert, uit.

Lees meer

TIM MOLDOVA VANUIT EEN FAROESE PERSPECTIEF

Vlak voor TeenStreet (TS) dit jaar bezochten 14 Faroese tieners Moldavië door Teens In Mission (TiM) (Tieners met een missie, respectievelijk), een project van OM (de organisatie achter TS) dat tieners wilt bemoedigen om betrokken te raken bij evangelisatie.

Lees meer

Dag 2 Terugblik: "Ja!"

“Yes! Ja! Tak! Evet! Nai!” Aan het begin van de dienst van Maandagmorgen staan duizenden tieners tegelijk op en reopen “Ja!” in meer dan 20 verschillende talen.

Lees meer

TIENERPRAAT: WAT BETEKENT THUIS VOOR JOU?

Het thema dit jaar op TeenStreet is HOME. Maar wat betekent dat precies? We vroegen enkele tieners om te delen waar zij aan denken bij het woord ‘home’.

Lees meer

23 JAAR OP TEENSTREET

TeenStreet (TS) viert haar 23e verjaardag ik Augustus, ook al bestaat TeenStreet onofficieel al 25 jaar als we de eerste twee jaar als onderdeel van Love Europe meerekenen.

Lees meer

DAY 1 TERUGBLIK: WONEN

Muziek dreunt en lichten flitsen vanmorgen terwijl tieners de seconden aftellen tot de eerste officiele meeting op TeenStreet (TS) 2015.

Lees meer

Dienend leiden op TeenStreet

Degenen die Gian Walser, leider van OM Duitsland, tijdens TeenStreet (TS) hoeven niet zijn kantoor in Mosbach te bellen. Ze hoeven er ook niet aan te denken om het TeenStreet kantoor in Offenburg of het gedeelte voor Home Office verantwoordelijken te checken.

Lees meer

130 EURO BETALEN OM SCHOON TE MAKEN

Frida, Herta, Horst en Gerlinde werken al jaren op TeenStreet (TS).

Lees meer

NEDERLANDSE BROERS DELEN PASSIE VOOR FOTOGRAFIE, TEENSTREET

Daniel, 24, en Lennart, 21, twee broers uit Nederland, komen al op TeenStreet (TS) sinds ze oud genoeg zijn om aan te melden. Toen ze te oud werden bleven ze komen als Service Team leden.

Lees meer

Een week hard doorwerken.

Meer dan 160 staf en service team leden zijn al gearriveerd bij de Duitse Offenburg Messe conferentie hallen, het terrain van TeenStreet 2015.

Lees meer

Welkom thuis!

Teenstreet (TS) begint officieel vanavond! De afgelopen week hebben we de TS locatie langzaam maar zeker zien transformeren van een saaie, kleurloze conferentie naar een levendige en internationale gemeenschap, dat een thuis zal zijn voor meer dan 4000 man deze week.

Lees meer

Royal Rockstars rocken op TeenStreet

Royal Foundlings is een christelijke rockband uit Glasgow, UK met maar één doel: zoveel mogelijk mensen met het goede nieuws van Jezus bereiken door hun harde, energieke muziek.

Lees meer

Pagina's