Nog maar twee dagen tot TeenStreet 2014 klaar is om te beginnen. De zon schijnt, de sfeer leeft op en het Service Team wordt elke dag groter. Wat God klaar heeft staan voor tieners in Munster, Duitsland, deze zomer zal snel onthuld worden. 
Het is geen verrassing dat een evenement met deze omvang een week lang intensieve voorbereiding vereist. Er zijn nu al meer dan 300 leden van het Service Team hier op de bijna nieuwe locatie Halle Munsterland, klaar om tieners en God te dienen met hen verschillende gaven en passies. 
Geluidsteams, elektriciens en andere vaardige werkers zijn nauwgezet het voorbereidende werk achter de schermen. Home Office Reps en administratieve teams zijn logistiek de onvermijdelijke aankomst van duizenden tieners aan het voorbereiden, alles terwijl de ploeg die verantwoordelijk is voor het programma hun harten en gedachten voor God's boodschap in de grote samenkomsten voorbereiden.
TeenStreet van dit jaar, genoemd "Open", is nog nooit zo groot geweest, met 2596 tieners vanuit 23 landen die voor dit jaar zijn opgegeven. 
"Het is echt heel opwindend", zei René Zänsler, de coördinator van logistiek op TeenStreet. "Doordat we op een andere locatie dan normaal zijn kunnen we buiten de box denken en heel creatief omgaan met de manier waarop we dingen samenbrengen. We kunnen dingen zien in een nieuw licht, wat TeenStreet dit jaar beter dan ooit maakt."
Langzaam maar zeker begint de eens lege locatie te lijken op TeenStreet - de keuken wordt gebouwd, de Main Hall begint vorm te krijgen en het raadselachtige scherm dat de Global Village van dit jaar afschermt zal snel te zien zijn. 
Daarmee zijn we bijna klaar om jullie te verwelkomen, zijn jullie al enthousiast?
#TS14open