Som coach spelar du en mycket viktig roll på Teenstreet. Du har närmast kontakt med tonåringarna. Du känner deras hjärtslag, skrattar med dem, gråter med dem, ber med dem och hjälper dem att utveckla deras vänskap med Jesus.

Du kommer att ha många möjligheter att visa och dela vad Jesus har gjort i ditt liv. Detta kan vara livsförändrande för tonåringar. Tonåringar behöver en omsorgsfull vuxen person både som en vän, förebild, auktoritet och utmanare.

Som coach på Teenstreet kommer du att ansvara för tonåringar i en NET-grupp, som består av upp till sex tonåringar av samma kön. Coachen är ansvarig för att leda NET-träffarna, umgås med sitt team på fritiden, hålla tonåringarna ansvariga, spendera personlig tid med varje tonåring och att vara en vän.

Varje coach kommer att träffa sin M & M ledare varje dag och kommer att ha tillgång till både utbildning och andra resurser.

För att vara coach på Teenstreet måste du vara över 20 år, älska Jesus och vara redo för ett intensivt äventyr. Vi behöver och uppskattar ett brett spektrum av åldrar.

Tvärtemot vad många människor tror så önskar sig den här generationen av tonåringar att få kontakt med människor som har lite mer erfarenhet av livet. Detta kan ofta vara en brist i det vanliga livet eftersom många saknar goda vuxna förebilder.

Coachen har inte endast en möjlighet att bygga goda relationer på Teenstreet, utan vår bön är att denna erfarenhet kommer att leda till stöd och samverkan mellan ungdomsledare och deras tonåringar under hela året.