TeenStreet Tyskland leds av ett överlåtet team med människor från sex olika länder. Möt dem här:
 
TeenStreetansvarig
Ger van Veen (Fr)
På TeenStreet leder jag ledarteamet, för att hålla fokus på det vi önskar uppnå, med all den glädje och alla de utmaningar som kommer med det! Det är ett privilegium att vara del av en ganska fantastisk lärjungarörelse som kallas TeenStreet! Mitt andra halvtidsjobb är som del av OM:s ledarteam i Frankrike, där jag ansvarar för kommunikation och PR. Jag har en stor passion för praktiskt lärjungaskap för unga människor, som startar med min egen familj med fem barn! Förutom det älskar jag löpning, att surfa och att umgås med människor.
 
Programansvariga
Dominique & Gideon van Verkhoven (SB & NL)

Dominique tjänar i OM och Gideon leder ett lokalt ungdomscenter för barn och unga människor mellan 4-23 år. Båda två har dessutom fullt upp med att ta hand om och njuta av deras lilla son, Jesaja.
Tillsammans leder Gideon och Dominique de olika team som är ansvariga för att organisera programmet på TeenStreet – vilket inkluderar morgon- och kvällsmöten i MainHall, Outreach, Sport, Seminarier & Workshops, RAG, Skapande och Interaction Zone.

 
Kommunikationsansvarig
Magdalena Carlen (SE)

Magdalena Carlén kommer från Sverige (som enligt henne är bästa platsen att vara på!). På TeenStreet är hon ansvarig för information och kommunikation. Förutom att vara en nörd vad gäller läsning, skrivande och talande, älskar Magdalena människor, sport och att vara ute. Hon har vid något tillfälle lovat att någon gång cykla från Sverige till TeenStreet!

 
Logistikansvarig
René Zänsler (DE)

René Zänsler kommer från Tyskland. Han är gift med Karla från El Salvador och de har två barn. René leder OM Tysklands arbete med (korttids) Campaign Department och är engagerad i Riverboat projektet. För TeenStreet är han Logistik Ansvarig vilket innebär att han ansvarar för att alla har en plats att sova på, att det finns duschar och toaletter och många andra praktiska saker på TeenStreet.

 
 
People Team Ansvariga
Carolin & Stefan Eisenring (CH)

Carolin och Stefan Eisenring kommer från Schweiz och lever med sina fyra barn i Bosnien-Herzegovina. De leder OM arbetet där och är engagerade i att utveckla TeenStreet i Balkanregionen.
På TeenStreet i Tyskland är de People Coordinators och ansvarar för säkerheten och människors välmående på TeenStreet. De sköter kommunikationen med landrepresentanterna och ser till att säkerhets-, själavårds-, böne-, gräns-, och kidsprogramteamen kan utföra sin tjänst på ett bra sätt.
Deras passion är att utrusta människor och skapa en atmosfär där människor kan växa.

Marknadsföringsansvarig
Steffen Zöge (DE)
Steffen är gift med Daniela och de har en tonårsdotter som deltar på TeenStreet.
Han arbetar för OM internationellt som Chief Operating Officer.

På TeenStreet ansvarar han för marknadsföring, har hand om budget och ekonomi samt ansvarar för kontakter med de lokaler vi använder för TeenStreet.
Han kommer även på galna idéer på vad vi kan göra på TeenStreet, man vet aldrig vad som ska hända!
Hans första TeenStreet var 1997.