Роль Мобілізації Операцій у церкві - мобілізувати людей до того, щоб вони ділилися знанням про Ісуса, про Його любов с кожним поколінням у кожній нації. ОМ направляє та веде ініціативи для звільнення життів, зміни суспільства та відновлення  надії, більш ніж у 110 країнах.

Наша ціль 

Ми бажаємо бачити живе суспільство послідовників Христа серед найменш досягнутих.

Важливі цінності

  •  Знання та прославлення Бога : наша турбота про людей йде від нашого внутрішнього життя с Богом, котрий є нашим пріоритетом. Дія повинна йти з стану.
  • Життя у підпорядкуванні Божому слову: Біблія - наш еталон для прийняття рішень, виходу з конфліктних ситуацій та визначення управління нашим життям, та служіння разом.
  •  Будучи людьми благодаті та цілісності: так як ми отримуємо те, що дає життя - благодать від Бога, так само ми повинні віддавати іншим. Зростаючи у Христі, ми цінуємо святість у думках, словах, совісті ті поведінці.
  •  Жертовне служіння - живучі у тіні покірної жертви Христа, ми знаходимо свободу у стражданнях, у бесчесті, фінансових труднощах та особистому дискомфорті.
  • Люблячи та цінуючи людей: наша любов до Бога проявляється у любові до всього людського, у піклуванні за співробітниками та іншими віруючими, та у показаній любові та повазі до тих, хто відрізняється від нас або протистоїть нам.
  • Відображаючи різноманітність тіла Христа : у такому розподіленному світі, повному несправедливості та неспокою, наше велике свідоцтво - працювати разом як рівні, невважаючи на теологічні та етнічні вімінності.
  • Євангелізація світу : ми не вибачаємось за наш послух перед Христом, ми краще скористаэмось кожною можливістю, аби продемонструвати та проголосити Євангеліє, у самий поважаючий та доречний, для кожної культури, спосіб.
  • Глобальне заступництво : особиста та колективна молитва шанує Господа, змінює нас та змінює світ. Слідовно, молитва - фундаментальна праця, котра повинна бути попереду інших справ.
  • Поважаючи церкву : оскільки через церкву буде відома різноманітна мудрість Бога, ми шануємо та зміцнюємо тіло Христа на всіх рівнях, при кожній можливості.

 

Стверждення віри

  • Ми віримо, що є один Бог, вічно існуючі три особистості-Отець, Син і Дух Святий.
  •  Ми віримо в абсолютну божественність і повну людяність нашого Господа Ісуса Христа. Ми віримо в Його незаймане народження, Його безгрішне життя, в достовірність Його чудес, Його замісну і спокутну смерть, Його тілесне воскресіння і Його нинішню посередницьку роботу на небесах.
  • Ми віримо в особистість і божественність Святого Духа. Ми віримо, що Він дає життя, Він освячує, Він дає сили і втішає всіх віруючих.
  • Ми віримо, що Святе Письмо, Старий і Новий заповіти в своєму оригінальному тексті натхненні Духом Святим, безпомилково і є остаточною владою для Церкви.
  • Ми віримо, що людина спочатку була створена безгрішною. Спокушена Сатаною, людина впала і тим самим привела усе людство під осуд через вічний поділ від Бога.
  • Ми віримо, що людина врятована через покаяння і віру в завершену роботу Христа. Виправдання тільки по милості.
  • Ми віримо, що Церква - тіло Ісуса Христа, що складається з усіх, хто повірив в Нього. Нинішнє служіння Церкви - поклоніння Богові, вдосконалення святих і євангелізація світу.
  • Ми віримо в особисте і тілесне повернення Господа Ісуса Христа, щоб завершити наше спасіння і встановити Його славне Царство.

 

 

A message from the International Director of Operation Mobilisation, Lawrence Tong.

Read More

Operation Mobilisation started almost 60 years ago because of the prayers of one woman.

Read More

Learn about OM's Global Leadership Team:
Our Associate Directors

Sue Priestley, Peter Tarantal and Viv Thomas.

Read More

  • MEDICAL PERSONNEL WANTED

    A newly established tent making medical ministry in the Middle East is recruiting Physiotherapists, Osteopath, Chiropractor, Exercise therapist, Massage therapist who are mission minded and willing to work in a challenging cross-cultural environme

    go
  • Estates Church Planter

    We’re looking for people who think outside of the box, are self-motivated, and eager to engage in urban ministry.

    go
  • Training Officer

    Use your skills to teach, guide, and challenge new team members as they go through the Field Training

    go
  • English Teacher

    Are you a native English speaker eager to use your language skills to help build the kingdom of God?  In this country where Arabic is the first language and French the second, University students, business men and women, and even children are look

    go