У Матвія 28, Ісус говорить Його послідовникам «йти до всіх народів та зробити їх Його учениками…навчати їх виконувати усе, що Він заповів нам» (вірші  19-20)

Усі віруючи у Христа отримали доручення бути Його свідками у кожній країні, групі людей та культурі.  Нас покликали, щоб розповсюджувати Його послання надії, проголошувати світу те, що Він зробив для нас, та те, що Він може зробити для інших.

Коли наші зусилля сконцентровані на тому, що ми знаємо та тому, як зробити Бога відомим,  ми відчуваємо Його славу та велич. Також ми бачимо, що зміни у житті та суспільстві проходять незрозумілими для людей шляхами. Божий дух об’єднує, мотивує та вирощує християнське суспільство, поки воно свідкує, що Бог змінює життя, пропонуючи милість, новий початок та надію кожному, не залежачи від того, хто вони та звідки.

Історія та досвід ОМ демонструють, що Бог використовує звичайних людей (як ти), щоб досягти інших звичайних людей. Також є одна основна істина в євангелізації – кожна людина потребує прощення від Бога через Ісуса Христа, щоб відродитись до повноти життя,  а також існує необмежена кількість місць для донесення цього послання:

 

На вулицях Таїланду,

Пиючи чай у Турції,

Граючи в футбол в Аргентині,

Викладаючи англійську мову в Україні,

Піклуючись про хворих у Африці…

Та багато іншого!

Ти можеш уявити собі що ОМ вже займається цим десь. Чому б тобі не приєднатись до нас?

У буквальному сенсі, мільйони людей, у різних частинах світу, чекають, щоб почути новину від одного з свідків Христа. Стань тою самою людиною з нами.

Бери свій ентузіазм . Бери свої вміння. Будь Його свідком серед народів.

Евангелизація Відео:

Reaching Buddhists (Myanmar)

 

Talamanca (Costa Rica)

 

Fishermen of the Middle East

 

  • Social Work Supervisor

    The Social Work Supervisor will be a member of the Cambodia team and will play an important role in our project in Phnom Penh which provides support to vulnerable families, women and children through counselling, preventive and rehabilitative ser

    go
  • R58351

    Community Missionary

    Missionaries live in lakeshore villages modeling a Biblical Lifestyle for a people living in bondage to poverty and witchcraft beliefs.

    go
  • Communications - Media

    Are you someone who would like to serve in the Philippines and who loves to write and can help us with our newsletters and flyers?

    go
  • IT administrator

    Are you skilled and trained in IT? Are you passionate about seeing the Gospel spreading to the nations and passionate to use your skills? We would love to have you join OM Moldova field

    go