Michelle Véliz

Hoofd Communicatie

 

Payconiq QR code
FOR BANK TRANSFERS:

Operatie Mobilisatie

IBAN: BE55 3630 9189 8244

BIC: BBRUBEBB

Show details on my Belgian bank app

When on your bank app, please write the name of the recipient of your gift on the subject line.

GIVE NOW:
Bedrag
Frequentie
Bestemd voor
Contactgegevens
Voorwaarden

Registratie van informatie

De informatie die je aan OM doorgeeft bij het overmaken van een gift wordt niet aan anderen doorgegeven en wordt uitsluitend gebruikt bij de verwerking ervan.

 

Contact

Je kan contact met OM opnemen via het contactformulier op onze website. Door deze voorwaarden te accepteren, aanvaard je dat OM contact met je kan opnemen via de contactgegevens die je bij het overmaken van je gift hebt opgegeven. We kunnen schriftelijk, telefonisch of per e-mail contact met je opnemen om je te bedanken voor je gift en bij het werven van fondsen.

 

Betaalplatform

Betalingen via de website van OM in België worden ondersteund door Stripe, Inc. De informatie die je doorgeeft via het giftenformulier op onze website wordt verwerkt door Stripe Inc.

 

Herroepingsrecht

Wij bieden geen herroepingsrecht op giften.

 

Domiciliëring vaste gift

Wanneer iemand een domiciliëringsovereenkomst aangaat met OM in België, mag OM het door de gever bepaalde bedrag automatisch van de bankrekening van de gever halen zoals aangegeven op het formulier.

 

Domiciliëring verlengen

Bij het aangaan van een domiciliëringsovereenkomst met OM in België, en ook indien een eenmalige betaling met een door de gever aangeduide betaalkaart wordt stopgezet, heeft OM het recht, per e-mail en/of telefonisch contact met de gever op te nemen, teneinde van de gever te weten te komen of deze de domiciliëring wil verlengen of de eenmalige gift wil laten doorgaan. We vragen je echter vriendelijk bij het invullen van je bankgegevens te controleren of je het nummer van een geldige bankkaart hebt ingevuld.

 

Domiciliëring stopzetten

Als je je domiciliëring wilt stopzetten, kan dat door contact met ons op te nemen via het contactformulier op onze website.