"Vraag en het zal je gegeven worden, zoek en je zult vinden, klop en er zal voor je opengedaan worden."

Mattheüs 7:7

HOE KUNNEN WE VOOR JE BIDDEN?

Ons gebedsteam wil je graag ondersteunen door voor je te bidden. Laat ons weten wat er op je hart ligt.

BID VOOR ONZE BEDIENING

Duurzaamheidsproject

Bid voor bescherming en wijsheid terwijl we werken aan het milieuvriendelijker en daardoor financieel rendabeler maken van ZavCentre.

Bid dat God ons de mensen en de middelen zal geven om dit project te kunnen uitvoeren. We danken God voor wat we reeds hebben ontvangen!

Bekijk updates
ZavCentre coffee area

Meer praktische hulp voor ZavCentre

We hebben dringend behoefte aan schoonmakers, een klusjesman en een kok/cateraar voor ons ZavCentre-team, zodat we kunnen doorgaan met het bieden van gastvrijheid en het organiseren van evenementen die bijdragen aan de verspreiding van Jezus’ liefde en hoop over de hele wereld.

 

Markus graphic novel

Markus in beeld

Onlangs brachten we de graphic novel Markus in Beeld uit, met de volledige tekst van het Markusevangelie in de vertaling van Gods Boek, de nieuwe Bijbelvertaling waaraan wordt gewerkt door ons team. Bid voor de verspreiding - dat het zal worden gelezen en levens zal veranderen.

BID VOOR BELGIË

Cherut crisis shelter

Voor onze vrienden bij Cherut

Cherut helpt slachtoffers van seksuele uitbuiting en mensenhandel, vrijheid en nieuwe kansen te vinden.

Cherut is bezig een huis te kopen om er een crisisopvang van te maken. Cherut stelt prijs op je gebeden voor deze belangrijke beslissing die grote gevolgen zal hebben voor de lange termijn. Bid voor wijsheid, middelen en liefde.

Bid ook voor de mensen die dit huis zullen gebruiken – dat ze kansen, genezing en een nieuw begin zullen ervaren.

Project at Brussels' main square

Voor het 316@28 project

Dit is een pop-up locatie op de Grote Markt van Brussel. Bezoekers vanuit de hele wereld worden verwelkomd en door middel van artistieke expressie wordt het Evangelie gedeeld.

Bid met ons mee dat deze ontmoetingen tot de harten van velen zullen spreken, dat mensen tot geloof mogen komen en dat levens veranderen. Het team hoopt ook gelovigen in heel België te inspireren zodat er met de middelen die de Heer voorziet, meer 316 projecten zullen komen.

VERHOORDE GEBEDEN

DE HEER IS IN DE HELE WERELD AAN HET WERK

 

OM International biedt hulpmiddelen bij het bidden voor de wereld.