Ne duam sepse ai na deshi i pari

Merrni pjesë në një komunitet global të ndjekësve të Jezusit, të bashkuar për të ndarë dashurinë e Perëndisë

na kontaktoni

- Jetoje Dashurinë -

Dëshira e OM në Shqipëri është të ndihmojë të mbjellë dhe të punojë përkrah kishave shqiptare, duke i pajisur ato që të bëhen aktive në ndarjen e dashurisë së Zotit brenda kufijve të tyre dhe më gjerë. 

“Ne jemi në një mision për ta çuar ungjillin në skajet më të largëta të botës, duke përmbushur Urdhërimin e Madh në këtë brez. Nuk ka asnjë vend tepër larg, asnjë detyrë tepër të vështirë dhe asnjë njeri që ne nuk do të përpiqemi të arrijmë”

 

Lorenc Tong (Lawrence Tong)

Drejtor Ndërkombëtar