Meet our global board members

Image
Global Board member Jon Seeley has worked with OM in Australia, Austria and Uzbekistan. He works as a global leader in the design and manufacture of air conditioning. He is a Chartered Accountant and holds a Master of Business Administration with Distinct

Jon Seeley

BORDI GLOBAL

Xhon Silli (Jon Seeley) ka punuar me OM-in në Australi, në vendin e tij, si dhe në Austri dhe Uzbekistan. Ai ka shërbyer si Drejtor Kryesor Financiar i OM International nga 1994 deri në 2000 dhe si Kryetar i bordit për OM-in në Australi nga 2012 deri në 2017. Ai është i përfshirë në mënyrë aktive në Kursin Alpha dhe është i pasionuar për të arritur nëpërmjet tij në botën e korporative ku ai punon si një lider global në projektimin dhe prodhimin e kondicionerëve. Ai është një Kontabilist i Miratuar dhe ka një Master në Administrim Biznes me vlerësimin Shkëlqyeshëm nga Universiteti Lancaster (Mbretëria e Bashkuar) dhe, që nga viti 2010, ai ka qenë drejtor i Seeley International Pty, Ltd. (Prodhuesi më i madh i kondicionerëve në Australi) Xhoni dhe gruaja e tij Kler (Claire) kanë katër fëmijë dhe dy mbesa.