Meet our global board members

Image
Global Board member Albert Teh has been part of OM since 1975 when he was one of the founding members of OM in Malaysia, his home country.

Albert Teh

Bordi global

Albert Teh ka qenë pjesë e OM-it që nga viti 1975 kur ai ishte një nga anëtarët themelues të OM-it në Malajzi, në vendin e tij. Ai ka shërbyer gjithashtu si anëtar bordi që nga viti 1990 dhe si kryetar bordi që nga viti 2014. Alberti është i apasionuar pas të qenit një mik frymëror me grupe të ndryshme të miqve pelegrinë duke përfshirë brezin tjetër. Alberti dhe gruaja e tij Poh Gaik janë bekuar me tre djem. Së bashku me bashkëshortet dhe katër nipërit e mbesat, Familja Teh tani ka 12 anëtarë dhe ende po numëron. Albert ka një diplomë Bachelor të Shkencave në Arsim (Hons) nga Universiteti Malaya dhe është Kryetar i Loongsyn Sdn. Bhd.,një kompani prodhuese dhe shpërndarëse plehrash në Sabah. Nga viti 1980 deri në vitin 2000, ka shërbyer në pozita të ndryshme udhëheqëse laike në Kishën Anglikane të Shën Patrikut në Tawau, si anëtar i komitetit të përhershëm të Dioqezës Anglikane Sabah Sabah Anglican Diocese ) dhe gjithashtu si anëtar i Provincës së parë Anglikane të Azisë Juglindore.