Meet our global board members

Image
Global Board member Bert van de Haar has been involved with OM since 2013 when he joined the board for OM Ships. Bert holds a master’s degree in agriculture from Agricultural University of Wageningen in the Netherlands. Bert worked 25 years at ING Bank, l

Bert van de Haar

Bordi Global

Bert fon de Har (Bert van de Haar) lindi dhe u rrit në Holandë. Ai është përfshirë me OM-in që nga viti 2013 kur ai u bashkua me bordin për Anijet e OM-it. Ai u bë kryetar i bordit të anijeve në vitin 2015. Berti ka një diplomë Master në Bujqësi nga Universiteti Bujqësor i Wageningen (Agricultural University of Wageningen) në Hollandë. Pas 25 vitesh në ING Bank (Grupi Hollandez Ndërkombëtar), duke udhëhequr organizatën e menaxhimit global të ndryshimeve dhe qeverisjes së të dhënave, Berti u bë anëtar i bordit ekzekutiv të Armatës së Shpëtimit (Salvation Army) në Holandë. Një organizatë me më shumë se 7.000 punonjës dhe 12.000 vullnetarë. Ai shërben gjithashtu si kryetar i bordit të Stichting 10-Site, një fondacion që synon të lehtësojë kujdesin për adoleshentët që nuk mund të jetojnë me familjet e tyre. Berti ka një pasion për punën në bord. Ai dhe gruaja e tij, Xhaklina (Jacqueline), kanë tre fëmijë të rritur.