Image
Gian Walser leads Global Services on the Global Leadership Team.

Gian Walser

DREJTOR NDËRKOMBËTAR I ASOCIUAR , SHËRBIMET GLOBALE

Xhan Uolser (Gian Walser) ka lindur dhe është rritur në Zvicër. Që nga adolesheca deri në moshë në të rritur, ai ishte shumë i përfshirë në punën e të rinjve në Shoqërinë e të Rinjve te Krishterë (YMCA), si dhe në kishën e tij lokale. Xhani takoi gruan e tij Evelinën (Eveline) në YMCA dhe ata u martuan në vitin 1995. Në një Konferencë të Campus Crusade 1997, Xhani dhe Evelina u ndjenë të thirrur në misione dhe iu bashkuan anijes OM, Doulos, në gusht 1999. Xhani dhe Evelina shërbyen me anijet e OM-it për 13 vjet; Detyrat e Xhanit variuan nga kateringu deri te drejtimi i Logos II dhe Logos Hope.

Në mars 2012, Xhani dhe Evelina u shpërngulën në Mosbach për t’u bashkuar me skuadrën e anijeve dhe në 2015, Xhanit iu kërkua të bëhej drejtuesi i fushës së OM-it në Gjermani. Xhani iu bashkua GLT, Drejtimi i Shërbimeve Globale, në 2019. Ai dhe Evelina jetojnë ende në Mosbach dhe kanë katër fëmijë.