Meet our global board members

Image
Global Board member Julyan Lidstone has a Master’s degree in Theology from International Christian College, accredited by the University of Aberdeen, and met his wife, Lenna, at Bible School. Together they are the ambassadors for ministries amongst Muslim

Julyan Lidstone

Bordi Global

Xhulian Lidstoun (Juyian Lidstone), nga Britania e Madhe, iu bashkua OM-it në 1973 kur shkoi në Indi për 4 vjet. Ai ka pasion të punojë me njerëz të besimit mysliman dhe ka kaluar 15 vjet në Turqi me familjen e tij duke u fokusuar në mbjelljen e kishave. Ai ka qenë udhëheqës i shërbesave të OM-it në Azinë Perëndimore dhe Qendrore për 12 vjet. Xhuliani ka një diplomë Master në Teologji nga Kolegji Ndërkombëtar i Krishterë (International Christian College), i akredituar nga Universiteti i Aberdeen-it dhe u takua me gruan e tij, Lenna, në Shkollën Biblike. Së bashku ata janë ambasadorët për shërbesat e OM-it me myslimanët, duke trajnuar ekipe ndërkombëtare për dishepullizimin dhe mbjelljen e kishave, si dhe ndihmojnë në promovimin dhe sigurimin e burimeve. Çifti ka dy fëmijë të rritur.

Written by Julyan Lidstone